Kdo vaří, má za tři. A kdo peče, tomu nic neuteče. Připravili jsme pro vás pár vypečených receptů na dobroty, po kterých se jen zapráší.
Zkuste do těsta přimíchat jogurt a už langoše nikdy nebudete připravovat jinak! Vyzkoušet můžete také veganskou verzi.
Bez práce možná nejsou koláče, ale ony za tu práci stojí!
Píšeme „quiche“, čteme „kyš“ a říkáme si „kéž“ – kéž by bylo tohoto slaného francouzského koláče ještě více!
Návrat do dětství je tady! Vychutnejte si buchtičky s poctivým žloutkovým krémem.
Když se spojí chutné s ještě chutnějším, vznikne dobrota, na které si s chutí pochutnáte.
Kynuté buchty jsou česká klasika, na které si už pochutnal nejeden český Honza. I když on možná radši ty s náplní.
Horké počasí letních dnů připomíná slunnou Itálii i v Čechách. Proč si kulinářskou velmoc nepřipomenout i její tradiční zeleninovou polévkou...
Příjemně vláčná dobrota, jejíž příprava není oříšek.
Vanilkové rohlíčky neodmyslitelně patří mezi tradiční vánoční cukroví. Tyhle se vám budou rozplývat na jazyku!
Zkuste do těsta přimíchat jogurt a už langoše nikdy nebudete připravovat jinak! Vyzkoušet můžete také veganskou verzi.
Jako od babičky! Uvařte si šulánky s mákem a zavzpomínejte na krásu dětských let.
Bez práce možná nejsou koláče, ale ony za tu práci stojí!
Píšeme „quiche“, čteme „kyš“ a říkáme si „kéž“ – kéž by bylo tohoto slaného francouzského koláče ještě více!
Lívance – stačí vyslovit a už se sbíhají sliny. A co teprve, až si je sami připravíte!
Nefalšované, typické, suché, vídeňské bramborové knedlíky, nebo spíše noky? Uvařte si je a posuďte sami.
Návrat do dětství je tady! Vychutnejte si buchtičky s poctivým žloutkovým krémem.
Když se spojí chutné s ještě chutnějším, vznikne dobrota, na které si s chutí pochutnáte.
Vafle jsou další z řady dobrot, které nelze nemilovat. Jakmile jednou vyzkoušíte následující recept, už je nebudete chtít připravovat jinak.
Jednoduchá a přitom výborná. Vyzkoušejte lahodnou kakaovou bábovku, na které si smlsne každý člen rodiny.
Kynuté buchty jsou česká klasika, na které si už pochutnal nejeden český Honza. I když on možná radši ty s náplní.
Copak nám to tady bublá? No přeci pravá a nefalšovaná bublanina s ovocem. Doporučujeme upéct a vychutnat.
Co by to bylo za svátky jara bez voňavého mazance? S tímto vypečeným receptem se vám jistojistě podaří.
Beránek patří k Velikonocům stejně neodmyslitelně jako koleda. A tento, tento je opravdu výjimečný (nejen proto, že jsme ho připálili).
Horké počasí letních dnů připomíná slunnou Itálii i v Čechách. Proč si kulinářskou velmoc nepřipomenout i její tradiční zeleninovou polévkou...
Dobré těsto je základem dobré pizzy. Podívejte se, jak správně na něj.
Na svatého Martina nesmí chybět pečená husa. Dopřejte si ji s červeným zelím a staročeskými lokšemi nebo bylinkovým knedlíkem.
Příjemně vláčná dobrota, jejíž příprava není oříšek.
Kdo by nemiloval kynuté knedlíky? A kdo by nemiloval borůvky? Objevte ideální kombinaci chutí.
Vyzkoušejte oblíbenou verzi slovenských halušek – střapačky se zelím.
Pokud jste milovník bramborového těsta, na nic nečekejte. Tyto dýňovo-bramborové noky prostě musíte vyzkoušet!
Domácímu knedlíku se ten kupovaný nikdy nevyrovná. Jeho příprava navíc není nijak zvlášť složitá. Vyzkoušejte třeba se segedínem.
Domovem se opět line ta důvěrně známá vůně – Vánoce jsou tady a s nimi i linecké!
Vanilkové rohlíčky neodmyslitelně patří mezi tradiční vánoční cukroví. Tyhle se vám budou rozplývat na jazyku!
Upečte si perníčky, které se rozplývají na jazyku – nejen o Vánocích.
Překvapte při silvestrovských oslavách vlastnoručně připravenou vekou s tvarůžkovou, řepovou, rybičkovou nebo paprikovou pomazánkou.